Oki Pro8432WT tiskne na dřevo, kov i sklo

2. 6. 2017. (redaktor: František Doupal, zdroj: Oki)
Model Oki Pro8432WT je zástupcem nové generace LED tiskáren Oki formátu A3 s bílým tonerem. Díky transferovým materiálům potiskne širokou škálu povrchů včetně bavlny, skla, kovu či dřeva.

Tiskárna Oki Pro8432 je vhodná pro copy centra, grafická studia a další oblasti, kde je důležitá tisková kvalita a široká škála materiálů, se kterými lze pracovat. Díky kompaktním rozměrům jde o model vhodný do menších provozoven, který vyniká také rychlým a snadným nastavením a uvedením do provozu.

Díky bílému toneru může Oki Pro8432 produkovat plnobarevné transfery pro dekoraci podkladu jakékoliv barvy. Tisk je kompatibilní se všemi hlavními značkami transferových materiálů.
V kombinaci s nízkoteplotními transferovými materiály umí dekorovat téměř jakýkoliv povrch od bavlny přes syntetická vlákna až po kov, sklo, akryl či dokonce dřevo.

Zařízení s LED technologií tiskne rychlostí 35 stran za minutu s rozlišením 1 200 x 600 DPI. Zpracuje papír až do hmotnosti 256 g/m2, víceúčelový podavač má kapacitu 100 listů a zásobník 300 listů. Standardně je zařízení s 800MHz procesorem dodáváno s 256 MB RAM, kterou lze rozšířit na trojnásobek a volitelně doplnit 16GB paměťovou kartou SDHC. K síťovému připojení slouží Ethernet, Wi-Fi modul je volitelný. Kapacita tonerů je 10 tisíc stran (barva) a 4 500 stran (bílá). Kompaktní tiskárna má rozměry 36 x 45 x 55 cm a hmotnost 37 kg.

K tiskárně Oki Pro8432 jsou přibaleny dva náhradní bílé tonery, které umožní vytisknout s bílou barvou až 13 tisíc stran. Na zařízení je po bezplatné registraci poskytována záruka tři roky v místě provozu, na LED hlavu je jako u všech zařízení Oki záruka doživotní.

Štítky: 

Podobné články

ATC získalo dvě ocenění od EPSONu

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala hned dvojici ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024. Čtěte více
All-in-one tiskárna OfficeJet Pro 8132e

Nové portfolio tiskáren HP zohledňuje udržitelnost, bezpečnost i efektivitu práce

6. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Nabídku HP tiskáren doplnilo inovované portfolio inkoustových multifunkčních modelů HP OfficeJet vhodných pro všechny typy kanceláří. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je pak řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet, která přináší vyšší kvalitu, snížení spotřeby a menší podíl plastů při výrobě tonerových kazet. Čtěte více

Epson: multifunkční tiskárny AM-C400 a AM-C550

20. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Epson)
Epson pokračuje v zavádění inkoustové technologie Heat-Free Line Inkjet do svých kancelářských tiskáren. Nejnovějšími přírůstky v nabídce takto vybavených zařízení jsou multifunkční modely AM-C400 a AM-C550 formátu A4, které přináší řadu vylepšení včetně úspornějšího chodu a kompaktnějších rozměrů. Čtěte více

Marcel Divín (Epson): Reselleři jsou partneři na celý život

16. 4. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: dcd)
Marcel Divín, branch office manager společnosti Epson Europe CZ & SK, prozradil, jak se společnosti Epson daří a které novinky v dohledné době můžeme očekávat. Řeč přišla také na udržitelnost, která je pro Epson jednou z priorit. Čtěte více