Oki: multifunkce MC563dn

11. 3. 2017. (redaktor: František Doupal, zdroj: Oki)
Společnost Oki zařadila do svého portfolia barevnou multifunkční tiskárnu MC563dn formátu A4. Novinka vychází z nedávno představené multifunkce MC573dn, nenabízí však softwarovou platformu sXP a 7" dotykový ovládací panel je nahrazen menším LCD displejem.

Zařízení je tak vhodné pro nasazení v situacích, kdy před pokročilými funkcemi a propojením s podnikovými systémy pro správu dokumentů dostávají přednost nižší pořizovací náklady.

Multifunkce je vybavena řadou ekologických funkcí, které šetří energii a pomáhají redukovat provozní náklady – tichý režim je vhodný pro malé kanceláře a režim hlubokého spánku snižuje spotřebu: Nechybí ani režimy pro úsporu toneru.

Zařízení tiskne rychlostí 30 stran za minutu barevně i černobíle při maximálním rozlišení 1 200 x 1 200 dpi, přičemž první strana je připravena již za 7,5 sekundy. Standardní zásobník pojme 250 listů, kapacitu lze rozšířit o dalších 1 060 listů papíru. Součástí výbavy je i automatický oboustranný tisk, skenování a kopírování, v tomto případě také včetně faxu.

Zařízení disponuje pamětí 1 GB RAM a 3 GB eMMc, standardně se dodává s Gigabit Ethernetem, volitelně s Wi-Fi a ve výbavě jsou tři porty USB. Multifunkce podporuje mobilní tisk přes Apple AirPrint a Google Cloud Print 2.0. Přístup k dokumentům chrání nové funkce jako Private Print a volitelná funkce Card Release, dostupná v druhé polovině roku 2017.

Multifunkční tiskárna Oki MC563dn nabízí technologii High Definition Colour a potiskne širokou škálu materiálů od formátu A6 až po 132cm bannery a poradí si s gramáží až 220 g/m2.

Produktový list výrobku z katalogu Icecat: 

HW

Distribuce ČR: 
AT Computers , eD system a.s. , JVM Computers , SWS
Štítky: 

Podobné články

ATC získalo dvě ocenění od EPSONu

7. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: AT Computers)
Společnost AT Computers dostala hned dvojici ocenění od společnosti EPSON. Ceny byly předány na přátelském setkání v pondělí 29. 4. 2024. Čtěte více
All-in-one tiskárna OfficeJet Pro 8132e

Nové portfolio tiskáren HP zohledňuje udržitelnost, bezpečnost i efektivitu práce

6. 5. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: HP Inc.)
Nabídku HP tiskáren doplnilo inovované portfolio inkoustových multifunkčních modelů HP OfficeJet vhodných pro všechny typy kanceláří. Nejnovějším přírůstkem mezi laserovými tiskárnami je pak řada HP Color LaserJet 3000, která byla představená spolu s tonerovou technologií HP TerraJet, která přináší vyšší kvalitu, snížení spotřeby a menší podíl plastů při výrobě tonerových kazet. Čtěte více

Epson: multifunkční tiskárny AM-C400 a AM-C550

20. 4. 2024. (redaktor: František Doupal, zdroj: Epson)
Epson pokračuje v zavádění inkoustové technologie Heat-Free Line Inkjet do svých kancelářských tiskáren. Nejnovějšími přírůstky v nabídce takto vybavených zařízení jsou multifunkční modely AM-C400 a AM-C550 formátu A4, které přináší řadu vylepšení včetně úspornějšího chodu a kompaktnějších rozměrů. Čtěte více

Marcel Divín (Epson): Reselleři jsou partneři na celý život

16. 4. 2024. (redaktor: Michala Benešovská, zdroj: dcd)
Marcel Divín, branch office manager společnosti Epson Europe CZ & SK, prozradil, jak se společnosti Epson daří a které novinky v dohledné době můžeme očekávat. Řeč přišla také na udržitelnost, která je pro Epson jednou z priorit. Čtěte více