Divize HP v DNS: Co pro Vás můžeme udělat?

5. 10. 2015. (redaktor: Reseller Magazine OnLine, zdroj: DNS)
PR článek - DNS jako významný IT distributor s přidanou hodnotou na českém trhu se právě v plné síle dožívá „dospělosti“ – slaví 18 let od svého založení. Roční obrat přesahující hranici dvou miliard korun, výše tržního podílu, kvalitní personální složení – to vše ilustruje, že k blížící se „dvacítce“ má DNS nakročeno v dobré kondici.
Tým divize HP v DNS

Dovolte, abychom Vám, obchodním partnerům, při této příležitosti ve stručnosti přiblížili jednu z nejstarších a také historicky obchodně nejúspěšnějších divizí – DNS HP, tedy divizi, pokrývající většinu portfolia výrobce Hewlett-Packard.

Do portfolia DNS HP divize patří výhradně technicky vyspělé technologie – servery, storage, networking, software a služby. Nezabýváme se dodávkami tiskáren, osobních počítačů a ostatních spotřebitelských komodit, u kterých není příliš prostoru pro uplatnění přidané hodnoty, na kterou se především zaměřujeme. Ve většině produktových kategorií jsme co do tržního podílu nezpochybnitelnou jedničkou na trhu.

A co jsou naše přidané hodnoty? Především odborné vzdělávání, technická a obchodní podpora, logistika a marketing.

Vzdělávání:
V našich řádách máme zkušené certifikované technické konzultanty, kteří jsou oprávněni, v zastoupení HP, provádět certifikační školení v problematice serverových technologií, datových úložišť, zálohovacího software a síťové infrastruktury. DNS Vám navíc jako partner celosvětové certifikační společnosti Pearson VUE umožňuje poskytovaná školení zakončit oficiálním certifikátem přímo v sídle společnosti.

Technická podpora:
Technická, předprodejní a poprodejní podpora je důležitou součástí přidané hodnoty, kterou DNS na trhu představuje. Náš tým certifikovaných, plně kvalifikovaných a neustále se vzdělávajících odborníků – konzultantů, presales a product managerů - je Vám plně k dispozici k řešení všech technických nároků v předprodejní fázi. Rádi Vám pomůžeme s návrhem vhodné architektury a technologií dle požadavků Vašich klientů. DNS připraví sizing serverů a datových úložišť a zejména vypracuje rychle a ve špičkové kvalitě konfigurace „na míru“. Samozřejmostí je, že za funkčnost a správnost vytvořené konfigurace plně ručíme. Většina námi dodávaných serverů a datových úložišť je vyráběna na zakázku podle konkrétního zadání pro konkrétního klienta a zákazník tak dostává zařízení kompletně sestavené a zahořené, se kterým je možno ihned dále pracovat a instalovat software. Naši technici také připravují podklady pro obchodníky (vlastní nabídky, podklady pro nacenění) a logistiku (potřebné technické podklady pro zadání do výroby). S ohledem na dostupnou znalostní databázi Vám často také pomáháme řešit upgrade starších technologií či ověřování kompatibility

Obchodní podpora:
Obchodní zástupci DNS HP divize – sales a key account manažeři – s Vámi zůstávájí v pravidelném kontaktu, dojednají obchodní podmínky a zprostředkují předprodejní a technickou podporou. Aktivně, ovšem vždy ve spolupráci s Vámi partnery, vyhledávají obchodní příležitosti a reagují na konkrétní poptávky, které jim na základě předchozí dobré spolupráce partneři adresují. Zajišťují podklady pro zpracování nabídek presales a technickými pracovníky, předávají a komentují nabídky partnerům a často Vám pomáhají přímo na jednání s Vašimi zákazníky. Ve spolupráci s výrobcem dojednávají cenovou podporu pro jednotlivé obchodní případy ve formě žádosti a potvrzení speciálních projektových cen.

Představení společnosti DNS v krátkém videu

Logistika:
Zkušený logistický tým zajišťuje odeslání obchodního případu na HP a tedy jeho zadání do výroby, následně sleduje proces výroby, kontroluje a případně upravuje dodací termíny a v neposlední řadě zajistí přepravu komponent z továren rozmístěných po celém světě do České republiky. Zakázka je kompletována ve skladech DNS v Ostravě, odkud je dle domluvy s Vámi distribuována na místo určení. V případě instalačních prací a rozšíření standardní technické podpory zajišťuje také koordinaci techniků či registraci dokoupených služeb. V případě jakýchkoliv dotazů či případných reklamací je náš tým logistiky připraven Vám rychle a ochotně pomoci.

Marketing:
Nevíte si rady s cíleným marketingem u svých klientů? Rádi byste oslovili nové zákazníky? Potřebujete uspořádat odborný seminář? Nejen touto cestou Vás a Vaše zákazníky podpoříme.

Odměňujeme věrné, motivujeme nové a vážíme si Vás všech našich partnerů.

DNS je první volbou pro partnery, zákazníky i dodavatele.

Spolupráce s jedničkou na trhu se vyplatí!

 

Ještě s námi nespolupracujete?

Seznamte se. Tým DNS HP divize je tu pro Vás a Vaše zákazníky! 

1 Petr JirkůBusiness Unit Manager+420 724 222 186 pjirku@dns.cz
2 Roman KomornýAccount Manager+420 724 222 189 rkomorny@dns.cz
3 Miroslav NajmonAccount Manager+420 724 222 175 mnajmon@dns.cz
4 Martin BláhaAccount Manager+420 724 222 165 mblaha@dns.cz
5 Pavlína DvořáčkováSales Manager+420 602 295 533 pdvorackova@dns.cz
6 Petr BrychtaProduct Manager+420 724 222 198 pbrychta@dns.cz
7 Pavel NovotnýProduct Manager+420 724 222 167 pnovotny@dns.cz
8 Gabriel MaxaConsultant Networking+420 724 222 181 gmaxa@dns.cz
9 Ivan MálekConsultant Storages+420 724 222 161 imalek@dns.cz
10 Michael JirákConsultant Servers+420 724 222 177 mjirak@dns.cz
11 Petra BrusováMarketing Specialist+420 724 222 192 pbrusova@dns.cz
12 Dagmar JirákováLogistic+420 724 222 176 djirakova@dns.cz
13 Petra ProcházkováLogistic+420 724 222 157pprochazkova@dns.cz
Štítky: 
DNS