Univerzální napájecí adaptéry iGo zlevnily

12. 10. 2011. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: iGo)
Univerzální napájecí adaptéry značky iGo jsou pro české spotřebitele dostupnější. Cena výrobků napříč sortimentem klesla od října v průměru o 38 procent. Značka iGo zahrnuje nabíječky do notebooků, mobilních telefonů a jiných přenosných zařízení.

Díky patentované technologii výměnných konektorů lze stejný adaptér používat pro mnoho různých elektronických přístrojů.

Výrobky značky iGo jsou na českém trhu dostupné od května roku 2010. V říjnu letošního roku poprvé dochází k výraznému zlevnění všech produktů, cena jednotlivých adaptérů byla snížena o 30 až 50 procent.

Chápeme, že pro zákazníky je cena důležitým kritériem při rozhodování o nákupu. Proto jsem rád, že se nám podařilo ceny stlačit tak výrazným způsobem. Věřím, že si výrobky této americké značky nyní najde a oblíbí další skupina zákazníků,” řekl Radim Tlapák, ředitel společnosti NTB CZ, která je oficiálním dovozcem výrobků značky iGo do České republiky. „Snížení ceny univerzálních napájecích adaptérů iGo je reakcí na aktuální situaci na trhu, kdy ceny elektroniky všeobecně klesají,“ doplnil Tlapák.

Značka se specializuje na výrobu nabíječek a adaptérů s patentovanou technologií výměnných konektorů. Díky výměnným konektorům jsou nabíječky mobilů i napájecí adaptéry notebooků a netbooků kompatibilní s většinou produktů od největších světových výrobců jako jsou například Nokia, HP, Dell, Compaq, Acer, Lenovo, Samsung nebo Apple. V sortimentu značky jsou také energeticky úsporné adaptéry, které pomáhají šetřit peníze, a zároveň jsou ohleduplné k životnímu prostředí.

V zahraničí patří iGo k lídrům v daném segmentu. Při vstupu na český trh se ale značka potýkala s nulovým povědomím mezi českými spotřebiteli. To se již podařilo změnit, zákazníci si značku našli a oblíbili,“ sdělil Radim Tlapák ze společnosti NTB CZ."Snažíme se vycházet vstříc současným trendům a nabízíme zákazníkům výrobky, které mají inovativní design, široké možnosti využití a samozřejmě i praktické rozměry. Důležitá je také možnost úspory energie,” dodal Tlapák.