Tradiční moravské vinařství a internet

27. 4. 2011. (redaktor: Petra Piscová, zdroj: Zyxel)
Zyxel dodal síťové řešení rodinnému vinařství na jihu Moravy. Díky technologiím Zyxel nabízí vinařský dům návštěvníkům bezdrátové připojení k internetu.

Moderní komplex vinařského domu Petr Skoupil se nachází v srdci vinic a vinných sklepů s výhledem na největší vinařskou obec – Velké Bílovice. Dlouholetá tradice spojená s kvalitními víny láká návštěvníky z různých koutů země. Rodinné vinařství se rozhodlo jít ruku v ruce s moderními trendy, především tolik populárním WiFi připojením, což vede k rozšíření služeb pro návštěvníky.

Centrálním prvkem zavedené infrastruktury je 24-portový managenovatelný switch ES-2024PWR, který díky PoE (Power over Ethernet) technologii napájí bezdrátové přístupové body (access point) NWA-3500.

Celý systém je navíc zabezpečen jedním ze Zyxel firewallů z USG řady. Veškerý prostor vinařského komplexu je tak kvalitně a spolehlivě pokryt WiFi signálem. Celá implementace proběhla i díky partnerovi projektu, společnosti NWS, rychle a bez zásahů do běžného provozu.

Rodinné vinařství Petr Skoupil svým návštěvníkům tak nabízí příjemnou atmosféru díky prvotřídním moravským vínům, podtrhnutou možnostmi využití moderních technologií pomocí produktů společnosti Zyxel.